innermoodz: a true story.

Ieder mens heeft een eigen verhaal over zijn leven. Dit verhaal wordt gevormd door alles wat je meemaakt. Een verhuizing, ontslag, het stoppen met een relatie of studie en weer beginnen aan iets nieuws…je verandert steeds van richting. Als regisseur van je verhaal geef jij vorm aan je leven. Zo kun je het leven inrichten dat bij je past en je gelukkig maakt. Niet alle gebeurtenissen in je leven kun je zelf regisseren. Hobbels, kuilen en omleidingen op je levenspad kunnen zorgen voor onverwachte wendingen. Je kunt vastlopen op diverse gebieden en uit balans raken.

Dit gebeurde ons ook. We raakten burn-out.

Ieder op een ander moment in ons leven. Los van elkaar, zonder elkaar.
Onderweg zijn we elkaar verloren waardoor we jarenlang uit verbinding waren.

We legden ons leven onder de loep. Stelden onszelf dezelfde vragen:

Is dit het werk dat bij me past en waar ik gelukkig van word? Krijg ik voldoende energie van de mensen om mij heen? Wanneer ben ik mijn grenzen over gegaan? Hoe kan ik beter voor mijn lichaam zorgen? Waar ben ik mijn zus, mijzelf en mijn passies kwijtgeraakt?

We moesten stukken in ons levensverhaal gaan herschrijven, toevoegen en verdiepen.

Het werd een intensieve zoektocht naar onszelf, naar wie we werkelijk zijn. Die begon alleen en eindigde samen. Verwijderd van elkaar hadden we ieder ons eigen pad bewandeld. Achteraf bleek dat we niet eens zo ver uit elkaar liepen. We waren tegen soortgelijke obstakels aangelopen, hadden dezelfde pijn doorgeworsteld en gelijke lessen geleerd. Door te investeren in onze eigen ontwikkeling, nieuwe vaardigheden en patronen te integreren en onze hoogsensitiviteit in te zetten als kracht, kreeg ons verhaal een compleet andere wending. We leerden van onszelf houden en van daaruit konden we oversteken naar elkaar.

Onze zussenband is hechter dan ooit. En onze levens zijn drastisch veranderd. We zijn opnieuw gaan studeren, hebben het roer omgegooid door voor onszelf te beginnen, trekken de mensen aan die bij ons passen en volgen alleen nog maar ons hart.

Als wij het kunnen…kan jij het ook!

innermoodz is ons verhaal. Dit verhaal hebben we omgevormd tot een holistisch centrum. Daar  begeleiden we jou op onze eigen, unieke wijze. Gebaseerd op onze jarenlange kennis en ervaringen aangevuld met inzichten uit de Indiase en Chinese wijsheid, het Boeddhisme en de Westerse Geneeskunde.

Dit vind je terug in onze programma’s en persoonlijke begeleiding die je helpen om dichter bij jezelf te komen en de band met je naasten te verbeteren. Zodat jij stappen kunt zetten om meer vanuit eigen kracht, zelfbewustzijn en balans sturing te geven aan jezelf en je relaties.

Heel graag luisteren we naar jou…wat is jouw verhaal?

Klik op onderstaande foto voor een film waarin wij ons verhaal delen.