innermoodz: a true story.

Ieder mens heeft een eigen verhaal over zijn leven. Dit verhaal wordt gevormd door alles wat je meemaakt. Een verhuizing, ontslag, het stoppen met een relatie of studie en weer beginnen aan iets nieuws…je verandert steeds van richting. Als regisseur van je verhaal geef jij vorm aan je leven. Zo kun je het leven inrichten dat bij je past en je gelukkig maakt. Niet alle gebeurtenissen in je leven kun je zelf regisseren. Hobbels, kuilen en omleidingen op je levenspad kunnen zorgen voor onverwachte wendingen. Je kunt vastlopen op diverse gebieden en uit balans raken.

Dit gebeurde ons ook. We raakten burn-out.

Ieder op een ander moment in ons leven. Los van elkaar, zonder elkaar.
Onderweg zijn we elkaar verloren waardoor we jarenlang uit verbinding waren.

We legden ons leven onder de loep. Stelden onszelf dezelfde vragen:

Is dit het werk dat bij me past en waar ik gelukkig van word? Krijg ik voldoende energie van de mensen om mij heen? Wanneer ben ik mijn grenzen over gegaan? Hoe kan ik beter voor mijn lichaam zorgen? Waar ben ik mijn zus, mijzelf en mijn passies kwijtgeraakt?

We moesten stukken in ons levensverhaal gaan herschrijven, toevoegen en verdiepen.

Het werd een intensieve zoektocht naar onszelf, naar wie we werkelijk zijn. Die begon alleen en eindigde samen. Verwijderd van elkaar hadden we ieder ons eigen pad bewandeld. Achteraf bleek dat we niet eens zo ver uit elkaar liepen. We waren tegen soortgelijke obstakels aangelopen, hadden dezelfde pijn doorgeworsteld en gelijke lessen geleerd. Door te investeren in onze eigen ontwikkeling, nieuwe vaardigheden en patronen te integreren en onze hoogsensitiviteit in te zetten als kracht, kreeg ons verhaal een compleet andere wending. We leerden van onszelf houden en van daaruit konden we oversteken naar elkaar.

Onze zussenband is hechter dan ooit. En onze levens zijn drastisch veranderd. We zijn opnieuw gaan studeren, hebben het roer omgegooid door voor onszelf te beginnen, trekken de mensen aan die bij ons passen en volgen alleen nog maar ons hart.

Als wij het kunnen…kan jij het ook!

innermoodz is ons verhaal. Dit verhaal hebben we omgevormd tot een holistisch centrum. Daar  begeleiden we jou op onze eigen, unieke wijze. Gebaseerd op onze jarenlange kennis en ervaringen aangevuld met inzichten uit de Indiase en Chinese wijsheid, het Boeddhisme en de Westerse Geneeskunde.

Dit vind je terug in onze programma’s en begeleiding die je helpen om dichter bij jezelf te komen en de band met je naasten te verbeteren. De onderdelen Jezelf & Anderen, Kind & Gezin en Lichaam & Gezondheid bieden diverse mogelijkheden voor persoonlijke groei. Zodat jij stappen kunt zetten om meer vanuit eigen kracht, zelfbewustzijn en balans sturing te geven aan jezelf en je relaties.

Heel graag luisteren we naar jou…wat is jouw verhaal?

Klik op onderstaande foto voor een film waarin wij ons verhaal delen.

Waarom innermoodz?

Al langer geleden hadden we een plan. Met een helder beeld voor ogen hoe het er uit zou zien. Dit was in de tijd dat we elkaar terugvonden en met een rotsvast vertrouwen beloofden elkaar nooit meer uit het oog te verliezen.

Toen was er die droom. Die individueel begon, vanuit de liefde voor onszelf, waardoor we beiden ontdekten dat we een andere weg moesten inslaan. Die ieder van ons bracht bij het opzetten van een eigen bedrijf. Waarin we onze persoonlijke ervaringen, eigen identiteit en ons levensverhaal konden delen. En onze kwaliteiten konden omzetten naar individuele begeleiding aan anderen. Zo ontstond innerkidz, opgericht door Myra en innervibez, opgericht door Wanda.

We voelden allebei: er is meer!

Onze droom bracht ons weer samen. En we wisten meteen: dit verhaal willen we delen met de wereld. En nog belangrijker: er anderen mee helpen die net als wij tegen hetzelfde aanlopen. Afzonderlijk van elkaar bouwden we vier jaar lang met passie en plezier aan ons eigen bedrijf, totdat de tijd rijp was om onze krachten te bundelen. Met onze verschillen in karakters, diversiteit aan talenten en hetzelfde gepassioneerde hart, viel alles op zijn plek. En werd onze grootste droom werkelijkheid: een gezamenlijk bedrijf met de naam innermoodz!

De bedrijven innerkidz en innervibez zijn geïntegreerd binnen innermoodz.


Innerkidz helpt ouders en kinderen bewust en ontspannen te leven in verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen. Kinderen leren luisteren naar hun binnenste en eigen kwaliteiten inzetten, waardoor ze ook in moeilijke omstandigheden stevig blijven staan. Ouders kunnen rekenen op meer bewustwording en ondersteuning in het doorvoeren van gewenste veranderingen.

Myra neemt je mee in de wereld van je kind. Met haar invoelend vermogen, creativiteit, verbindende kwaliteiten en liefdevolle aanpak, vertaalt zij wat er leeft bij je kind. Zo wordt duidelijk wat je kind nodig heeft om weer in balans te komen en  wordt rust en harmonie teruggebracht in je gezin.

Holistisch (Kinder)coach Myra:

“Kinderen brengen geluk en plezier in mijn leven. Op de eerste plaats mijn eigen zoon (2007) en dochter (2010). Met hun komst ontdekte ik de kracht van onvoorwaardelijke liefde dat ervoor zorgt dat je het beste wil voor je kind, onder alle omstandigheden. Door verborgen boodschappen via hun wijze spiegeltjes, leer ik van mijn kinderen kwetsbaar te zijn en jezelf te laten zien gewoon zoals je bent. 

Met de kinderen die ik ontmoet als kindercoach ga ik op reis. Vanuit veiligheid en vertrouwen mag ik mee in hun ontdekkingstocht op zoek naar de antwoorden in henzelf. Hun puurheid, veerkracht en oneindige fantasie fascineren en inspireren mij. In mijn begeleiding maak ik dankbaar gebruik van deze eigen wijsheid om samen tot oplossingen te komen.

Ouders help ik de weg (terug) te vinden naar ontspannen ouderschap. Door nieuwe inzichten in het gedrag van je kind en handvatten bij het opvoeden. Maar ook door je eigen IK te (her)ontdekken en je behoeftes en wensen te integreren in de opvoeding. Je ware zelf omarmen is de basis om vanuit bewustwording en (zelf)liefde te kunnen voorleven.”

Specialismen Myra: kinder-, ouder- en gezinscoaching, psycho-educatie, holistisch (kinder)therapie, systemisch werk, scheidingsspecialist, hoogsensitiviteit.


Innervibez staat voor yoga en vitaliteit en helpt je om je lichaam en gezondheid te verbeteren. Yoga bij innervibez
is meer dan alleen het fysiek uitvoeren van oefeningen op de yogamat. Er wordt gekeken naar de gehele mens als
onderdeel van de natuur en er is geen standaard aanpak die voor veel mensen geldt. Ieder mens is uniek en heeft
persoonlijke begeleiding nodig als het gaat om je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Wanda laat je op haar doortastende manier kennismaken met vele vormen van yoga. Met haar enthousiasme,
warmte, daadkracht en ongeremde passie voor alles wat leeft, brengt zij lichaam en gezondheid in balans en krijgt
vitaliteit een heel nieuwe beleving. 

Holistisch Levenscoach Wanda:

“Mijn naam is Wanda Bolck en ik noem mezelf ook wel energiebewaker. Van jongs af aan was ik een avonturier. Ik ontdekte in mezelf een doorzetter en een dromer en mijn natuurlijke interesse in mens en natuur liep als een rode draad door mijn bezigheden. De natuur heeft altijd een belangrijke plaats gehad in mijn leven en ik ben bekend met de rust die het me kan geven. Door in verbinding te staan met mezelf en de natuur blijf ik letterlijk en figuurlijk met beide benen op de grond en geef ik mezelf rust en ontspanning.

In mijn begeleiding maak ik dankbaar gebruik van de natuur en diverse vormen van yoga. Yoga is veelal bekend in de Westerse wereld vanwege het fysieke aspect ervan en juist in mijn begeleiding laat ik ook yoga van een andere kant zien. Ik vind het fijn dat ik mijn kijk op yoga met je kan delen. In alles wat ik doe word je fysiek uitgedaagd door niet alleen actief of passief aan de gang te gaan, maar ook door met je aandacht naar binnen te keren om een meditatief en mogelijk spiritueel pad te volgen. De vormen van yoga waarin ik opgeleid ben zijn: hatha yoga, Ashtanga yoga, yin yoga, restorative en yoga nidra.

Niet alleen groei ik zelf door mijn eigen yoga practices, de lessen en de individuele natuurcoaching die ik geef, ook heb ik nu de mogelijkheid om anderen te begeleiden naar een betere balans tussen in- en ontspanning. Door het regelmatig beoefenen van yoga zul je groeien op fysiek vlak. Ook zul je als mens bewustzijn en innerlijke groei ervaren.”

Specialismen Wanda: energiebewaker, yoga-docente, wandelcoaching, bewegingstherapie, holistische leefstijl, hoogsensitiviteit.

Een innerlijke reis: jouw groeiproces

Verandering begint bij bewustwording. Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk? Waar word ik blij en gelukkig van? Dit gaat ook over zingeving: Waar leef ik voor? Wat raakt me? Waar ligt mijn passie? Steeds beter weten wie je bent, wat je wilt, wat belangrijk voor je is en welke verantwoordelijkheden bij je horen. Bewustworden is ook het proces van ontdekken wat je niet bent en is nodig om te kunnen groeien.

Ruimte voor verandering

Om authentiek te kunnen zijn, dicht bij jezelf te leven, is het nodig om grenzen te stellen, je kwetsbaarheid te laten zien en te durven veranderen wat niet meer werkt voor jou. Dit verloopt via de weg van onderzoek naar zelfkennis. En bereik je door confrontaties met jezelf aan te gaan via de relaties die je hebt, hetzij met vrienden, hetzij met vijanden.

Onderweg kom je hobbels tegen, maar ook een onverwachte afslag of een adembenemend uitzicht. Dit bewustwordingsproces daagt je continu uit om keuzes te kunnen maken in je leven.

Holistische visie

Wij werken vanuit een holistische visie waarbij de mens wordt gezien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten die continue met elkaar in wisselwerking zijn. Ze beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar worden gezien. Wanneer alle facetten in balans zijn, dan stroomt de energie vrij door je lijf. Je zit goed in je vel en hebt geen lichamelijke en geestelijke klachten.

Een holistische benadering bevordert bewustwording en het zelfherstellend vermogen. Om deze reden kom je het lichaam, het denken, het gevoel, spiritualiteit en relaties overal tegen in onze manier van begeleiden. Wij geloven erin dat als op het ene niveau iets gebeurt, dit onmiddellijk effect heeft op het andere niveau. Zo kunnen bijvoorbeeld lichamelijke klachten verband houden met de psyche of je emotioneel leven.

Leef je beste leven

Hoe zou het voor je zijn als je vrij bent van belemmerende overtuigingen die je klein houden, vrij van oude patronen die je niet meer dienen en vrij van angsten en lichamelijke klachten die je in de weg zitten? Zodat jij helemaal jezelf kunt zijn met vervullende relaties die positief uitstralen naar de rest van je leven!

Voel jij dat het tijd is om het leven te leiden waar jij gelukkig van wordt? Word Moodz Member of werk met ons via persoonlijke begeleiding en begin vandaag nog aan je nieuwe leven! Klik hier.