Een innerlijke reis: jouw groeiproces

Verandering begint bij bewustwording. Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk? Waar word ik blij en gelukkig van? Dit gaat ook over zingeving: Waar leef ik voor? Wat raakt me? Waar ligt mijn passie? Steeds beter weten wie je bent, wat je wilt, wat belangrijk voor je is en welke verantwoordelijkheden bij je horen. Bewustworden is ook het proces van ontdekken wat je niet bent en is nodig om te kunnen groeien. 

Ruimte voor verandering

Om authentiek te kunnen zijn, dicht bij jezelf te leven, is het nodig om grenzen te stellen, je kwetsbaarheid te laten zien en te durven veranderen wat niet meer werkt voor jou. Dit verloopt via de weg van onderzoek naar zelfkennis. En bereik je door confrontaties met jezelf aan te gaan via de relaties die je hebt, hetzij met vrienden, hetzij met vijanden.

Onderweg kom je hobbels tegen, maar ook een onverwachte afslag of een adembenemend uitzicht. Dit bewustwordingsproces daagt je continu uit om keuzes te kunnen maken in je leven.

Holistische visie

Wij werken vanuit een holistische visie waarbij de mens wordt gezien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten die continue met elkaar in wisselwerking zijn. Ze beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar worden gezien. Wanneer alle facetten in balans zijn, dan stroomt de energie vrij door je lijf. Je zit goed in je vel en hebt geen lichamelijke en geestelijke klachten.

Een holistische benadering bevordert bewustwording en het zelfherstellend vermogen. Om deze reden kom je het lichaam, het denken, het gevoel, spiritualiteit en relaties overal tegen in onze manier van begeleiden. Wij geloven erin dat als op het ene niveau iets gebeurt, dit onmiddellijk effect heeft op het andere niveau. Zo kunnen bijvoorbeeld lichamelijke klachten verband houden met de psyche of je emotioneel leven.

Leef je beste leven

Hoe zou het voor je zijn als je vrij bent van belemmerende overtuigingen die je klein houden, vrij van oude patronen die je niet meer dienen en vrij van angsten en lichamelijke klachten die je in de weg zitten? Zodat jij helemaal jezelf kunt zijn met vervullende relaties die positief uitstralen naar de rest van je leven!

Voel jij dat het tijd is om het leven te leiden waar jij gelukkig van wordt? Word Moodz Member of werk met ons via persoonlijke begeleiding en begin vandaag nog aan je nieuwe leven! Klik hier.