Grip op je gevoeligheid

Als hoogsensitief persoon is het de grootste uitdaging om bij jezelf te blijven. Je kunt je onzeker voelen, energie verliezen door gebeurtenissen of emoties van anderen opnemen. Omdat je van nature zo openstaat voor je omgeving, voel je jezelf niet duidelijk meer. Dat uit zich bijvoorbeeld in een leeg, vermoeid of uitgeput gevoel maar kan zich ook kenmerken door een chagrijnig of overspannen gevoel.

Wanneer je kind overprikkeld raakt, gaat hij minder goed functioneren. Je kind raakt letterlijk de grond onder zijn voeten kwijt. Dat kan zich uiten in teruggetrokken of juist druk gedrag, woede-aanvallen en driftbuien, hangerigheid, huilen, boosheid of concentratieproblemen. Je kind heeft nergens zin in, wil op zichzelf zijn of reageert zich af op vriendjes of ouders. Hij gaat dromen en vlucht weg in zijn eigen wereldje waarin hij zich veilig voelt.

Op welk gebied jouw gevoeligheid of die van je kind zich ook manifesteert, het is belangrijk goed voor jezelf te (leren) zorgen. Immers heeft jullie gedrag altijd invloed op elkaar. Precies om die reden werken wij met ouder en kind samen. De speciale band tussen jullie wordt versterkt en jullie leren elkaar beter te begrijpen. Zo zetten jullie de eerste stap naar meer rust, balans en houvast wanneer jij en je kind zijn vastgelopen.

Persoonlijke APK van jouw leven

Hoe vaak sta jij stil bij hoe het écht gaat met jou en je leven? Onze auto laten we regelmatig nakijken en keuren, maar onszelf en onze levens krijgen meestal niet deze extra aandacht. De moodz scan is een persoonlijke APK voor jou en je kind die jullie leven onder de loep neemt. Zo weet je precies welke aandachtspunten voor jou en je kind belangrijk zijn en zet je direct al de eerste stap op weg naar een leven dicht bij jezelf.

De moodz scan geeft duidelijkheid over bijvoorbeeld emoties, overprikkeling, gezondheid, opvoeden, relaties, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Zo ontdek je o.a. welke patronen er (tussen jullie) spelen en wat de invloed is van hooggevoeligheid op de persoonlijkheid van jou en je kind als je omgeving. Je leert op een andere manier naar jezelf en je kind te kijken en ieder afzonderlijk ontvangt passende tools om mee verder te kunnen in het gevoelige gezin en daarbuiten.

Hoe werkt de moodz scan?

Deze 1-uur durende unieke scan voor jou en je kind voeren de zusjes uit op locatie. Myra neemt je mee in de wereld van je kind. Met haar invoelend vermogen, creativiteit, verbindende kwaliteiten en liefdevolle aanpak, vertaalt zij wat er leeft bij je kind. Gedachten, gevoelens en gedragingen worden zichtbaar en je kind wordt geholpen betekenis en richting te geven aan dat wat er in en om hem heen gebeurt. Daar waar Myra je meeneemt in de wereld van je kind, geeft Wanda jou een heldere kijk op de wisselwerking tussen lichaam en geest. Op haar doortastende manier laat zij jou moeiteloos kennismaken met alle facetten van jezelf. Met haar enthousiasme, warmte, daadkracht en ongeremde passie voor alles wat leeft, komt zij bij de kern van wat jij als mens nodig hebt. Zo wordt duidelijk wat er nodig is om weer in balans te komen en wordt rust en harmonie teruggebracht in jullie gezin.

Nieuwsgierig naar de APK van jouw leven en dat van je kind? 

Plan eenvoudig een afspraak in via het aanmeldformulier hieronder. Graag ontmoeten wij jou en je kind binnenkort!

Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Deze worden in een beschermde omgeving opgeslagen, zullen alleen voor dit doeleinde gebruikt worden en worden niet gedeeld met externen. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.