Grip op je gevoeligheid

Als hoogsensitief persoon is het de grootste uitdaging om bij jezelf te blijven. Je kunt je onzeker voelen, energie verliezen door gebeurtenissen of emoties van anderen opnemen. Omdat je van nature zo openstaat voor je omgeving, voel je jezelf niet duidelijk meer. Dat uit zich bijvoorbeeld in een leeg, vermoeid of uitgeput gevoel maar kan zich ook kenmerken door een chagrijnig of overspannen gevoel.

Wanneer je kind overprikkeld raakt, gaat hij minder goed functioneren. Je kind raakt letterlijk de grond onder zijn voeten kwijt. Dat kan zich uiten in teruggetrokken of juist druk gedrag, woede-aanvallen en driftbuien, hangerigheid, huilen, boosheid of concentratieproblemen. Je kind heeft nergens zin in, wil op zichzelf zijn of reageert zich af op vriendjes of ouders.  Hij gaat dromen en vlucht weg in zijn eigen wereldje waarin hij zich veilig voelt.

Het is belangrijk voor jou en je kind goed voor jezelf te (leren) zorgen zodat je stevig in jezelf kunt blijven staan, wat er ook gebeurt. Dit heeft direct een positieve uitwerking op de verbinding met elkaar. Zet hier de eerste stap naar meer rust, balans en houvast wanneer jij en/of je kind zijn vastgelopen.

Persoonlijke APK van jouw leven

Hoe vaak sta jij stil bij hoe het écht gaat met jou en je leven? Onze auto laten we regelmatig nakijken en keuren, maar onszelf en onze levens krijgen meestal niet deze extra aandacht. De moodz scan is een persoonlijke APK voor jou en je kind die jullie leven onder de loep neemt. Zo weet je precies welke aandachtspunten voor jou en je kind belangrijk zijn en zet je direct al de eerste stap op weg naar een leven dicht bij jezelf.

De moodz scan is voor iedere gevoelige ouder met kind die duidelijkheid zoekt over emoties, overprikkeling, gezondheid, opvoeden, relaties, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Je ontdekt o.a. welke patronen er spelen, waar eventuele lichamelijke klachten vandaan komen en krijgt inzicht in gevoelens en gezinsdynamieken. Alles valt op z’n plek en na de scan weet je precies waar jij en je kind staan op dit moment in jullie leven.

Hoe werkt de moodz scan?

Deze unieke scan voor jou en je kind voeren we uit op onze heerlijke, rustgevende plek in de natuur van Veenendaal. Boek eenvoudig via onze website een afspraak voor deze scan met de zusjes. We zoomen in op jullie energie en op belangrijke vraagstukken in jullie leven. Daarbij zetten we onze eigen hoogsensitiviteit in gecombineerd met opgedane kennis en ervaringen. Mede door ons heldervoelend vermogen en sterk ontwikkeld innerlijk weten, kunnen wij moeiteloos analyseren hoe jullie ervoor staan en geven wij aanbevelingen voor herstel. We trekken ongeveer 1 uur uit voor de scan. Mocht je kind tussentijds willen tekenen, knutselen, lezen o.i.d. dan is dat geen enkel probleem. De persoonlijke tools die wij jullie aanreiken, kunnen jij en je kind direct gaan integreren in jullie leven. Nieuwsgierig naar de APK van jouw leven en dat van je kind? Meld je hieronder aan voor de moodz scan en we ontmoeten elkaar binnenkort!

Aanmeldingsformulier moodz scan

  • Moodz scan, nu tijdelijk €97

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :

Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Deze worden in een beschermde omgeving opgeslagen, zullen alleen voor dit doeleinde gebruikt worden en worden niet gedeeld met externen. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.