Ouders, kinderen en volwassenen zonder kinderen

Onze individuele begeleiding is gericht op jou als ouder, kind of volwassene zonder kinderen. Samen onderzoeken we jouw behoeften en/of die van je kind en bepalen we de richting en het doel van het persoonlijke traject. Deze bestaat uit een unieke mix van kennis, ervaringen, praktische tips en tools en intuïtieve begeleiding op diepere lagen van je (bewust)zijn. Deze effectieve en diepgaande methode geeft inzicht in wat je (innerlijk) beweegt, wat er dwars zit, je pijnstukken en je verlangens zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Veelbesproken thema’s zijn o.a. stress, vermoeidheid, overprikkeling, angsten, verdriet, boosheid, relatie, gezin, werk, perfectionisme, zelfvertrouwen, zelfbeeld, innerlijke rust, persoonlijke groei, levensvragen en zingeving.

Bewustwording via de weg naar binnen

Als mens bewegen we vaak van buiten naar binnen. Wanneer we ongelukkig of onrustig zijn, brengen we bijvoorbeeld veranderingen aan in ons werk, vriendschappen, onze relatie of vrije tijd. Dit helpt meestal kortstondig indien we niet precies weten wie we zijn en waar we gelukkig van worden. Wanneer je vastloopt op één of meer levensgebieden is het belangrijk de beweging om te draaien: van binnen naar buiten. Vanuit je kern naar het maken van bewuste keuzes en het handelen in het dagelijkse leven. Daarbij gaan we ervan uit dat alles wat we wezenlijk zijn, al aanwezig is in onszelf.

Met liefde, geduld en daadkracht ondersteunt Wanda volwassenen op hun weg naar binnen en helpt Myra ouders, kinderen en gezinnen op weg. Hieronder maak je de keuze voor één van de volgende begeleidingstrajecten: ‘Bewust in je gezin’ of ‘Bewust in je lichaam’. 


BEWUST IN JE GEZIN

Meer rust en harmonie ervaren binnen je gezin? Onze ondersteuning helpt je om zelfverzekerd en met liefde en geduld in contact te staan met je kind.


BEWUST IN JE LICHAAM

Een natuurlijke balans ervaren tussen innerlijk en uiterlijk? Ontdek wat de adem, meditatie, yoga, natuur en natuurcosmetica voor jou betekenen.