MOODZ CONNECT

Wil je in beter contact staan met jezelf en je kind? Sluit dan aan bij één van onze verbindingsdagen voor ouder en kind. Wij zorgen voor plezier, ontspanning en creativiteit. Je gaat spelenderwijs met je kind verbinden door diverse activiteiten die je meenemen op verschillende lagen van je bewustzijn. Zo leer je jezelf en je kind op een andere manier kennen en ga je een dieper contact met elkaar aan. Samen plezier maken zal zeker niet ontbreken evenals voldoende relaxmomentjes zodat jij en je kind optimaal kunnen genieten van en met elkaar. Zorg dat je erbij bent en bestel je ticket.

MOODZ EXPERIENZ

Wil je meer balans tussen in- en ontspanning? Innermoodz verzorgd belevingsprogramma’s gericht op een gezonde levensstijl met een uitgebalanceerd lichaam. Ontdek wat verbinding, creatieve oefeningen, adem, meditatie, yoga, natuur en natuurcosmetica voor jou betekenen. Deze groepsbegeleiding brengt (meer) evenwicht tussen lichaam en geest waarbij we afstemmen op de behoeften van ieder individu afzonderlijk. Onze aanpak is geïnspireerd op het natuurlijke ritme van de 4 seizoenen omdat de mens onderdeel is van de natuur. Sluit aan bij 1 of meerdere seizoenen.

Van ouder tot kind

Verbinden binnen innermoodz betekent verbinding maken op zielsniveau. Dit is ook de meerwaarde van Moodz Connect. Het versterkt die belangrijke band tussen ouder en kind waardoor ook het (zelf)vertrouwen groeit. Dat is niet alleen heel leerzaam, het geeft vooral een goed gevoel. Juist daarom werken wij in koppels. Neem gezellig je zoon of dochter mee en leer bewust contact te maken met elkaar en ontdek nieuwe kanten van jezelf en je kind.

Onze verbindingsdagen zijn voor alle papa’s en mama’s en hun kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

Wat kun je verwachten?

Inspanning en ontspanning staan centraal deze dag. Je werkt samen met je kind zodat je elkaar beter leert begrijpen en aanvoelen. Ervaar wat muziek en creativiteit doen voor je lichaam en jullie gezamenlijke band. En geniet van de ontspannende werking van verbindende yoga oefeningen speciaal voor ouder en kind. Gegarandeerd samen plezier!

Jullie gaan naar huis met waardevolle inzichten én praktische vaardigheden om samen mee verder te gaan. Zo wordt deze dag er één om nooit meer te vergeten.

Agenda verbindingsdagen

De eerstvolgende verbindingsdag is op woensdag 14 augustus van 13.00 -17.00 uur. De locatie is Bezoekerscentrum de Veluwezoom in het natuurrijke gebied Rheden. Hier is volop rust en ruimte om samen met je kind optimaal te gaan genieten. Deze dag worden jullie volledig ontzorgd, dus er ligt een yoga matje klaar voor jou en je kind. Reserveer snel een plekje en bestel je ticket hieronder.

Kunnen jij en je kind niet deze dag? We organiseren het hele jaar door verbindingsdagen. Hou onze agenda in de gaten voor nieuwe data en sluit alsnog gezellig aan. Jullie zijn van harte welkom!

MOODZ CONNECT TICKET
€130 per ouder + kind
Een onvergetelijke dag met gelijkgestemden
Balans en verdieping brengen in de ouder-kind relatie
Muziek, creativiteit, plezier en ontspanning beleven met elkaar
Geniet van 50% korting als je een ander ouder-kind koppel aanmeldt

Beweeg mee met de natuur

Veel mensen bloeien in het voorjaar letterlijk open en krijgen een geweldige energieboost. Die natuurlijke energie kan je slim benutten om jezelf te ontplooien. Zo kun je als mens meebewegen op het ritme en tempo van ieder seizoen. Tegen de stroom op zwemmen kost namelijk veel kostbare energie waar je zuinig op mag zijn. Door af te stemmen op de bewegingen in de natuur, kun je evenwicht brengen tussen rust en actie.

Iedere plant of boom beweegt mee met de ontwikkelingen in de natuur. De ene staat het liefst voluit in de zon, terwijl een ander overeind blijft in de schaduw. Hoe is dat voor jou? Beweeg jij meer op de voorgrond of verkies jij de minder zichtbare rol? In onze programma’s leggen we de beweging in de natuur naast de beweging van de mens. Zo ontdek je hoe je meer in staat bent jouw leven vorm te geven zodat jij je er goed bij voelt.

Herfst
Bewegingen in de natuur: het loslaten en naar binnen keren is duidelijk zichtbaar in de herfst. Niet alleen verliezen bomen en planten hun bladeren, ook laat de structuur van de bladeren en de grond zich beter zien door de droogte die ontstaat en doordat de kleuren van de zomer langzaam vergaan.

Bewegingen in jou: de oefeningen zullen gericht zijn op het geven van lucht aan hetgeen wat je graag liefdevol wilt en kunt loslaten. Om zo langzaam los te komen van het oude. Ook zoomen we in op structuur in jouw leven. Wat betekent dit voor jou en wat brengt het jou wel en wat niet?

Winter
Bewegingen in de natuur:  in deze tijd van het jaar verstild de natuur en trekt zich terug diep onder de grond. Dieren zijn veel minder actief, ze rusten uit en houden zich warm in hun eigen huisjes. Zaadjes nestelen zich dieper in de aarde en laten zich pas in het volgend seizoen zien.

Bewegingen in jou: het is koud en donker in deze periode, waardoor de mens zich terugtrekt en naar binnen keert. Deze bewegingen, rust en verstilling staan centraal. We reflecteren op afgelopen tijd en planten zaadjes voor dat wat komend seizoen tot uiting mag komen.

Lente
Bewegingen in de natuur:
tijdens de lente komen de kleuren van de natuur weer tot leven, de bloemen uit hun knop en de vogels fluiten vrolijk hun liedjes en bouwen driftig aan hun nesten. De natuur ontwaakt na de lange winterperiode. 

Bewegingen in jou: al je zintuigen worden geprikkeld en je ervaart nieuwe energie. We geven aandacht aan de zaadjes die jij in de winter gepland hebt en onderzoeken wat voor jou tot bloei mag komen in dit seizoen. Bij goed weer zullen we ook wat activiteiten buiten uitvoeren.

Zomer
Bewegingen in de natuur: de zomer is de periode waarin alle planten en bloemen zich in vol ornaat laten zien. De kleuren zijn optimaal en er is veel activiteit in dit seizoen. De dieren komen in beweging en laten volop van zich horen en zien.

Bewegingen in jou:  je zult veel meer buiten in de natuur te vinden zijn, vanuit actie en in beweging en in luchtige kleding. We gaan meebewegen met alles wat de natuur ons nu zo mooi laat zien. Welk kleurenpalet is er in jou aanwezig en hoe voelt het voor jou als jij jezelf volledig openstelt aan alles wat zich aandient?

Praktische informatie

Ieder seizoen bestaat uit één programma waarbij we 6 keer 4 uur lang bij elkaar komen. Elke bijeenkomst bespreken we op interactieve wijze het seizoen en thema van dat moment. We doen verschillende oefeningen die hier op aansluiten. Denk hierbij aan yoga (voor iedereen toegankelijk), meditatie, ademhaling, mindfulness, wandelen in de natuur, creatieve oefeningen en dansen. Zo kunnen lichaam en geest op diverse manieren de opgedane kennis doorleven. De programma’s zullen vanuit liefde en oordeelloosheid professioneel vormgegeven en begeleid worden.

Meld je hieronder aan voor het programma van een seizoen naar keuze. Daar vind je ook de startdatum per seizoen. De eerstvolgende mogelijkheid om deel te nemen aan de zomereditie van dit programma is op vrijdag 26 juli van 10.00 tot 14.00 uur. De locatie zal in een natuurrijk gebied in Woudenberg zijn. Hier is voldoende rust en ruimte om op een ontspannende manier volledig tot jezelf te komen en je te verbinden met de andere deelnemers.  

BEWEEG MEE MET DE NATUUR
€997
betaling in termijnen mogelijk
Laat het ritme van de seizoenen voor je werken
Balans en verdieping brengen in lichaam en geest
Inspirerende oefeningen voor innerlijk en uiterlijk
Zes bijeenkomsten van 4 uur met gelijkgestemden