Kennismaken met de zusjes 

Voordat we samen aan de slag gaan is het erg belangrijk dat jij je veilig voelt. Ook je kind moet zich op zijn gemak voelen. Via videobellen maken we graag vrijblijvend kennis met jou en je kind. Er is ruimte voor vragen en je kunt direct ervaren en voelen wie wij zijn en hoe wij werken.

Pas als het echt goed voelt, kunnen wij met elkaar verder. Vul onderstaand formulier in als jij en je kind behoefte hebben aan een eerste gratis kennismaking en we ontmoeten jullie heel graag binnenkort online.

Moodz scan

Zijn we over en weer enthousiast dan komen jij en je kind in aanmerking voor de moodz scan. Deze unieke persoonlijke scan is voor iedere gevoelige ouder met kind die duidelijkheid zoekt over emoties, opvoeden, gezondheid, overprikkeling, relaties, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Je ontdekt o.a. welke patronen er spelen, waar eventuele lichamelijke klachten vandaan komen en krijgt inzicht in gevoelens en gezinsdynamieken. Alles valt op z’n plek en na de scan weet je precies waar jij en je kind staan op dit moment in jullie leven. Ook geven we oplossingsgerichte aanbevelingen voor herstel.

Aanmeldformulier gratis kennismaking

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Deze worden in een beschermde omgeving opgeslagen, zullen alleen voor dit doeleinde gebruikt worden en worden niet gedeeld met externen. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.