Ons verhaal 

Wij zijn de zusjes Wanda & Myra en we weten als geen ander hoe het is om uit verbinding te zijn. Niet alleen waren we jarenlang onszelf kwijt, maar ook elkaar. We begonnen aan de zoektocht naar onszelf, naar wie we werkelijk zijn. Die begon alleen en eindigde samen. Verwijderd van elkaar hadden we ieder ons eigen pad bewandeld. We waren tegen soortgelijke obstakels aangelopen, hadden dezelfde pijn doorgeworsteld en gelijke lessen geleerd.

Door te investeren in onze eigen ontwikkeling, nieuwe vaardigheden en patronen te integreren en onze hoogsensitiviteit in te zetten als kracht, kreeg ons verhaal een compleet andere wending. We leerden van onszelf houden en van daaruit konden we oversteken naar elkaar.
Onze zussenband is hechter dan ooit. En onze levens zijn drastisch veranderd. We zijn opnieuw gaan studeren, hebben het roer omgegooid door voor onszelf te beginnen, trekken de mensen aan die bij ons passen en volgen sindsdien alleen nog maar ons hart.

Myra neemt je mee in de wereld van je kind. Met haar invoelend vermogen, creativiteit, verbindende kwaliteiten en liefdevolle aanpak, vertaalt zij wat er leeft bij je kind. Zo wordt duidelijk wat er nodig is om weer in balans te komen en wordt rust en harmonie teruggebracht in je gezin.

“Jaren geleden ontdekte ik mijn bijzondere talent: ik kan kinderen op een diep niveau aanvoelen en helen. Vanuit hun pure kern pakken kinderen deze intuïtieve verbinding direct op. Je kind voelt zich gezien en gehoord en kan zich openstellen voor verandering. Als het ware ben ik het klankbord van je kind waardoor je als ouder nieuwe inzichten krijgt over de belevingswereld van je kind, emoties en gedrag. Zo help ik de weg (terug) te vinden naar ontspannen ouderschap.

Specialismen Myra: kinder-, ouder- en gezinscoaching, psycho-educatie, holistisch (kinder)therapie, systemisch werk, scheidingsspecialist, hoogsensitiviteit.

Daar waar Myra je meeneemt in de wereld van je kind, geeft Wanda jou een heldere kijk op de wisselwerking tussen lichaam en geest. Op haar doortastende manier laat zij jou moeiteloos kennismaken met alle facetten van jezelf. Met haar enthousiasme, warmte, daadkracht en ongeremde passie voor alles wat leeft, komt zij bij de kern van wat jij als mens nodig hebt.

“Als mens zijn we onderdeel van de natuur en uniek. Daardoor begeleid ik jou op een eigen persoonlijke manier passend bij je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Steeds beter weten wat je wilt, wat belangrijk voor je is en wat jou energie geeft brengt je verder in het proces van ontdekken wie jij bent en is nodig om te kunnen groeien.”

Specialismen Wanda: energiebewaker, yoga-docente, wandelcoaching, bewegingstherapie, cosmetica specialist, holistische leefstijl, hoogsensitiviteit.

We zien onszelf als kameleons. Wikipedia zegt hierover: ‘Kameleons bezitten enkele karakteristieke eigenschappen die uniek zijn in de dierenwereld. Door de lange, gespierde tong, de gespecialiseerde ogen, de tangachtige poten en het vermogen sterk van kleur te veranderen, zijn ze eenvoudig te onderscheiden van andere hagedissen. Het veranderen van kleur wordt in de regel gebruikt om de kameleon juist beter zichtbaar te maken voor andere kameleons.’

Als we dit vertalen naar ons eigen kameleon bestaan, ziet de omschrijving er zo uit: De zusjes Bolck bezitten enkele karakteristieke eigenschappen die moeilijk definieerbaar zijn. Door hun bezielde ogen, onuitputtelijke daadkracht, luisterend oor, universele liefde en het vermogen oordeelloos te verbinden, zijn ze niet in een hokje te stoppen. Hun kleurrijke binnenwereld gebruikten zij lange tijd om zich onopvallend aan te passen aan anderen, inmiddels is deze kleurgevoeligheid hun kracht en healing.’