“Myra begeleidt onze kinderen en ons bij het verwerken van de scheiding, want dit heeft een impact op alle gezinsleden. Wij vinden Myra heel erg intuïtief, ze voelt dingen erg goed aan, luistert heel goed en zij heeft een uitgebreid repertoire waarvan wordt geselecteerd wat op dat moment helpend is voor de betreffende persoon. Na 1 gezinsbijeenkomst, twee individuele sessies met elk van de kinderen en twee oudersessies is er al veel meer ruimte, lucht en begrip bij ons alle vier. De kinderen voelen zich gehoord en gesteund en hebben manieren om uitdrukking te geven aan hun emoties en wij als ouders komen vooruit in acceptatie en in ruimte geven aan de kinderen voor hun gevoelens. Wij vinden Myra super en wie haar als coach heeft, heeft veel om dankbaar voor te zijn!”

Anouk

“Wanda is een toegankelijke coach. Ik voelde me op mijn gemak, gezien en gehoord. Ze gaat de 1 op 1 wandelsessies met passie aan en begeleid vanuit kalmte. Zij heeft alles in huis om jou te ondersteunen. Na één sessie ging ik al met nieuwe inzichten weg.”

Mijke

“De yogalessen van Wanda zijn meer dan fijn. Je voelt dat zij veel energie steekt in de voorbereiding van haar lessen. In tijden van mindere weerstand word je iig door Wanda weer opgeladen. Echt top!”

Lianne Aben 

“Lieve Myra,
Wij hebben onze vrolijke, blije en energieke dochter weer terug dankzij jou! BEDANKT.
Eva 
is alle sessies met plezier gegaan en met een rugzak vol prachtige persoonlijke groei er weer uit gekomen. Jij hebt haar alle ruimte gegeven voor haar eigen ontdekkingstocht. Dit ondersteun jij door je eigen ‘zijn’ maar ook door mooie oefeningen die spelenderwijs veel inzicht geven. De oefeningen kan Eva op school en thuis makkelijk toepassen. Als ouders hebben we misschien wel net zoveel geleerd van de sessies: probeer niet alles op te lossen voor je kind, de antwoorden zitten in je kind zelf! Geef ruimte en ben er, dat is voldoende.
Wij gunnen dit alle kindjes van de wereld…en volwassenen eigenlijk ook!”

Ouders van Eva (Eva, 10 jaar)

“Wandelen met Wanda is fijn. Zij neemt de tijd voor je, ze luistert, ze voelt, ze geeft, ze is er!

Susanne

“Ik vond het erg leuk op de manier van Myra bezig te zijn en dat er naar je wordt geluisterd. En ik heb een heel belangrijk ding geleerd: wees jezelf & je kan er alleen maar op vooruit gaan.”

Kyra (12 jaar)

“Ik heb een hele fijne natuurcoaching gehad. Ik had mijn twijfels bij het feit dat het een groepssessie was, maar gaandeweg bleek het juist heel prettig en leerzaam om ervaringen met elkaar te delen. Ik heb Wanda ervaren als een sensitieve, integere en doortastende coach.

Eva

“Dankjewel Myra voor je hulp en de coaching voor Teun! We zijn zeer tevreden over de deskundigheid van jou en de door jou gebruikte werkvormen. Je helpt kinderen op een hele leuke manier, die perfect aansluit bij hun belevingswereld.

De sessies met jou waren voor Teun een feestje. Hij vond het erg leuk en leerde veel nuttige direct toepasbare dingen die een oplossing bieden bij een probleem/problematisch gedrag.
We gaan nu de geleerde zaken toepassen. Wie weet komt er nog een tijd dat we jouw deskundige blik en goede coaching opnieuw even kunnen gebruiken. Je hoort dan weer van ons!”

Ouders van Teun (Teun, 6 jaar)

“Wanda & Myra hebben een heel eigen kijk op begeleiding. Dit was verrassend en tegelijkertijd verhelderend. Het resultaat is dat we als gezin meer naar elkaar toegegroeid zijn, maar ook heeft ieder afzonderlijk een eye-opener meegekregen om aan te werken. Daardoor was het voor iedereen een waardevolle ervaring.”

Florien 

“Myra, ik wil je heel erg bedanken voor al je mooie inzichten. Ik voel nu het vertrouwen om van binnenuit te kunnen leven waardoor er een hoop veranderd is. Ik dacht dat ik de kritische stemmetjes in mijn hoofd nooit stil zou krijgen, maar met jouw deskundige blik, intuïtief vermogen en warme begeleiding is het me gewoon gelukt! Coaching bij jou was heel waardevol.

Esther

“Wanda is heel positief en bezit veel kennis van yoga. De gestructureerde overzichten helpen.
Door haar heb ik een andere kijk op yoga en kan ik het makkelijk toepassen in het dagelijkse leven. Stimulerend!”

Astrid

“De zusjes stralen warmte en creativiteit uit…wat een energie samen! Een hele verademing in ons team dat wel een flinke oppepper kon gebruiken. Bedankt meiden!”

Petra

“Ik wilde meer zelfvertrouwen krijgen en leren voor mezelf opkomen. Ik heb geleerd dat ik van iets negatiefs iets positiefs kan maken. De spelletjes die me hielpen en het knutselen vond ik het leukst.

Ik vond het fijn dat ik alles kwijt kon bij Myra. En het heeft heel erg geholpen.”

Indira (10 jaar)

“Wanda nam ons mee in de wereld van geuren en leerde ons onze eigen geur samen te stellen. De sfeer was vertrouwd, gezellig en relaxed. Wanda kon precies aangeven welke geur jouw olie nog lekkerder kon laten ruiken.”

Amber

“Ik heb in korte tijd veel nieuwe inzichten gekregen over mezelf. Myra voelt heel goed aan hoe ze je het beste kan helpen en zet daar creatieve middelen voor in. Je merkt dat ze ervaringsdeskundige is aan de manier waarop ze uit kan leggen hoe dingen in elkaar zitten en waar bepaalde zaken vandaan komen. Dat voelt heel vertrouwd. Echt een aanrader als je het gevoel hebt dat je met iets vastloopt in je leven!”

Jorg

“Met veel liefde en aandacht heeft Wanda mij en mijn medecursisten begeleid tijdens de yoga learning. Fijn om je meteen thuis te voelen en het gevoel te hebben dat je in goede handen bent, ook wanneer je jezelf soms tegenkomt. Leuk ook om gedurende de cursus jezelf te verdiepen in de theorie en grondslagen van yoga, die veel meer omvatten dan alleen wat ingewikkelde posities op een yoga mat. Heel fijn om zo geestelijk en lichamelijk bezig te zijn.”

Kim

“Het werken met Myra als kindercoach binnen de school is mij goed bevallen omdat de lijnen erg kort zijn. Je kunt makkelijk even overleggen, de coaching is daardoor transparanter. Het is niet alleen voor het kind goed maar ook voor mij als leerkracht, voor alle andere kinderen in de groep en het gezin. De kracht ligt in het verbindende. Het geeft vertrouwen dat we samen werken aan het individuele kind, groep, school en familie. De kracht van Myra is dat zij instapt op het niveau van het kind, de leerkracht en de ouders. Je krijgt het gevoel dat je dezelfde ‘taal’ spreekt. Zij gaat ook in op behoeftes van mij t.o.v. het kind en samen kunnen we het ook concreet maken. Zij vertegenwoordigt het kind (naar mij als leerkracht) en het kind wordt hierdoor beter gezien. Myra geeft kinderen concrete ‘tools’ om verder te gaan in het (samen)leven.”

Paul, leerkracht groep 4

“Dit was mijn eerste yoga ervaring en een hele prettige! Yoga bij innermoodz is heel fijn, de sessies zijn leuk en afwisselend. Een echte aanrader voor beginners maar eigenlijk kan je met elk niveau goed meedoen.”

Marlies

“Het was heel leuk en fijn om bij Myra te zijn. Ze heeft me heel veel geleerd!!! Hoe ik mijn hoofd leeg moest maken. Dat ik mijn ogen dicht doe en dat jij mij een verhaal verteld hierdoor wordt mijn hoofd leeg en dit doe ik nu zelf ook.
Ik vond de dieren yoga, kuntsulun en het praten het leukst.”

Jonathan (9 jaar)

“Ik vind Wanda een zeer toegankelijke, enthousiaste en vrolijke dame met een warme uitstraling. Tijdens de yoga sessies neemt ze je mee, met haar kalme en rustige stem. Dit zorgt direct voor innerlijke rust.”

Tamara

“Myra is fantastisch. Onze oudste zoon is zo gegroeid met haar hulp en ondersteuning. Spelenderwijs helpt ze kinderen zichzelf te ontdekken. Een topper! Ik zou graag zelf vroeger een ‘Myra’ gehad hebben!

Myra komt direct heel zorgzaam, zacht, lief en heel kundig over. Onze zoon kampte met gevoelens die de overhand namen over zijn gedrag. Zijn emoties kon hij niet meer in bedwang houden, waardoor hij moe, huilerig, chagrijnig en down was. Dit terwijl hij altijd een lief en vrolijk kind was. Door zijn hoogsensitiviteit wisten wij als ouders hier niet meer mee om te gaan. Al na 2 sessies zagen wij onze zoon opknappen en zich beter voelen. Hij genoot van de gesprekken met Myra en verheugde zich elke week op het uur met haar. 

Inmiddels gaat het fantastisch met hem. Hij is weer de lieve, vrolijke jongen. Maar nu een jongen die beter voor zichzelf opkomt en zijn emoties een plek kan geven. Myra we zijn je erg dankbaar voor de steun die je onze zoon hebt gegeven. We hebben hem beloofd dat hij altijd naar je toe mag, wanneer hij aangeeft dit nodig te hebben.”

Ouders van Jonathan (Jonathan, 9 jaar)

“Ik heb kennisgemaakt met yin en yang yoga. De combinatie is heerlijk. Eerst wat opwarmen om daarna in alle rust en ontspanning afsluiten. Zelf dacht ik dat ontspannende yoga niets voor mij was. Daar ben ik helemaal van terug gekomen. Juist dat was wat mijn lichaam even nodig had! Wanda laat je met aandacht ontspannen en ze kijkt en praat rustig en stuurt waar nodig bij. Erg prettig allemaal!”

Daan

“Sinds de eerste kennismaking met yoga (ik dacht dat het altijd een beetje zweverig was), ben ik verliefd geworden. Het is heerlijk inspannend zonder last van gewrichten, houdt mijn ‘kantoor’-lichaam fit en flexibel en het is heel erg toegankelijk om mee te beginnen, maar blijft uitdagend genoeg als je wat verder bent. Wanda neemt ons iedere week weer mee in een bijzondere sessie en wisselt voldoende af om niet te ‘standaard’ te worden. Ook de alternatieve oefeningen zijn een verademing als het even niet lukt. Namasté!

Karel

“Marley vond het elke keer weer fijn om bij je te komen. Het was dan even een uurtje haar wereld. Ze kwam altijd vrolijk en vol plannen bij je vandaan. Inspirerend!”

Moeder van Marley (7 jaar)

“Nooit gedacht dat ik met deze therapie zoveel inzicht zou krijgen. Op een fijne, rustige en creatieve manier ontdek je steeds meer over jezelf. Echt een aanrader.”

Angela

“Ik vind Myra heel erg lief, aardig, grappig. Ze is gewoon heel erg leuk. Ik vond het echt geweldig om bij innerkidz te zijn en heb er zooooooo veeeeel geleerd. Ik weet nu beter wie ik zelf ben. Meer rust in mijn hoofd. Ik ben ook minder snel boos. Ik kan nu beter omgaan met moeilijke dingen.
Liefs Eva”

Eva (10 jaar)

“Wanda’s aanpak is persoonlijk, intuïtief en zorgzaam. Praktische tips uit de yoga learning hebben mijn leven verrijkt met meer rust en blijdschap. Uniek aan deze 12 – wekelijkse begeleiding was de aanvullende online ondersteuning met filmpjes, audio en tekst. Dit hielp mij met het eigen maken van de oefeningen en zorgde ervoor dat ik op mijn eigen tempo extra aandacht kon besteden aan de yoga. Wanda heeft mij een goede introductie gegeven in de wereld van yoga en mij geleerd dat dit zoveel meer is dan alleen de oefeningen op de mat.

Amber

Ik vond het superleuk bij jou dat ik nog wel een keer bij jou zou willen en Myra zei dat ze het ook superleuk met mij heeft gehad. En ik heb heeeeeel veel geleerd en het heeft supergoed gewerkt.”

Malte (6 jaar)