“Myra begeleidt onze kinderen en ons bij het verwerken van de scheiding, want dit heeft een impact op alle gezinsleden. Wij vinden Myra heel erg intuïtief, ze voelt dingen erg goed aan, luistert heel goed en zij heeft een uitgebreid repertoire waarvan wordt geselecteerd wat op dat moment helpend is voor de betreffende persoon. Na 1 gezinsbijeenkomst, twee individuele sessies met elk van de kinderen en twee oudersessies is er al veel meer ruimte, lucht en begrip bij ons alle vier. De kinderen voelen zich gehoord en gesteund en hebben manieren om uitdrukking te geven aan hun emoties en wij als ouders komen vooruit in acceptatie en in ruimte geven aan de kinderen voor hun gevoelens. Wij vinden Myra super en wie haar als coach heeft, heeft veel om dankbaar voor te zijn!”

Anouk, ouder- en gezinscoaching

“Wanda is een toegankelijke coach. Ik voelde me op mijn gemak, gezien. Ze gaat de 1 op 1 wandelsessies met passie aan en heeft alles in huis om jou te ondersteunen. Na één sessie ging ik al met nieuwe inzichten weg.”

Mijke, persoonlijke begeleiding

“De yogalessen van Wanda zijn meer dan fijn. Je voelt dat zij veel energie steekt in de voorbereiding van haar lessen. In tijden van mindere weerstand word je iig door Wanda weer opgeladen. Echt top!”

Lianne Aben uit Utrecht

“Het was heel leuk en fijn om bij Myra te zijn. Ze heeft me heel veel geleerd!!! Hoe ik mijn hoofd leeg moest maken. Dat ik mijn ogen dicht doe en dat jij mij een verhaal verteld hierdoor wordt mijn hoofd leeg en dit doe ik nu zelf ook.
Ik vond de dieren yoga, kuntsulun en het praten het leukst.”

Jonathan (9 jaar)

“Myra, ik wil je heel erg bedanken voor al je mooie inzichten. Ik voel nu het vertrouwen om van binnenuit te kunnen leven waardoor er een hoop veranderd is. Ik dacht dat ik de kritische stemmetjes in mijn hoofd nooit stil zou krijgen, maar met jouw deskundige blik, intuïtief vermogen en warme begeleiding is het me gewoon gelukt! Coaching bij jou was heel waardevol.

Esther, persoonlijke begeleiding

“Wanda is heel positief en bezit veel kennis van yoga. De gestructureerde overzichten helpen.
Door haar heb ik een andere kijk op yoga en kan ik het makkelijk toepassen in het dagelijkse leven. Stimulerend!”

Astrid, yoga docente opleiding

“Lieve Myra,
Wij hebben onze vrolijke, blije en energieke dochter weer terug dankzij jou! BEDANKT.
Eva 
is alle sessies met plezier gegaan en met een rugzak vol prachtige persoonlijke groei er weer uit gekomen. Jij hebt haar alle ruimte gegeven voor haar eigen ontdekkingstocht. Dit ondersteun jij door je eigen ‘zijn’ maar ook door mooie oefeningen die spelenderwijs veel inzicht geven. De oefeningen kan Eva op school en thuis makkelijk toepassen. Als ouders hebben we misschien wel net zoveel geleerd van de sessies: probeer niet alles op te lossen voor je kind, de antwoorden zitten in je kind zelf! Geef ruimte en ben er, dat is voldoende.
Wij gunnen dit alle kindjes van de wereld…en volwassenen eigenlijk ook!”

Ouders van Eva (Eva, 10 jaar)

“Wanda nam ons mee in de wereld van geuren en leerde ons onze eigen geur samen te stellen. De sfeer was vertrouwd, gezellig en relaxed. Wanda kon precies aangeven welke geur jouw olie nog lekkerder kon laten ruiken.”

Amber, workshop ‘Maak je eigen lichaamsolie’

“Dit was mijn eerste yoga ervaring en een hele prettige! Yoga bij innermoodz is heel fijn, de sessies zijn leuk en afwisselend. Een echte aanrader voor beginners maar eigenlijk kan je met elk niveau goed meedoen.”

Marlies, yoga online

“Dankjewel Myra voor je hulp en de coaching voor Teun! We zijn zeer tevreden over de deskundigheid van jou en de door jou gebruikte werkvormen. Je helpt kinderen op een hele leuke manier, die perfect aansluit bij hun belevingswereld.

De sessies met jou waren voor Teun een feestje. Hij vond het erg leuk en leerde veel nuttige direct toepasbare dingen die een oplossing bieden bij een probleem/problematisch gedrag.
We gaan nu de geleerde zaken toepassen. Wie weet komt er nog een tijd dat we jouw deskundige blik en goede coaching opnieuw even kunnen gebruiken. Je hoort dan weer van ons!”

Ouders van Teun (Teun, 6 jaar)

“Wanda nam ons mee in de wereld van geuren en leerde ons onze eigen geur samen te stellen. De sfeer was vertrouwd, gezellig en relaxed. Wanda kon precies aangeven welke geur jouw olie nog lekkerder kon laten ruiken.”

Amber, workshop ‘Maak je eigen lichaamsolie’

“Ik vind Wanda een zeer toegankelijke, enthousiaste en vrolijke dame met een warme uitstraling. Tijdens de yoga sessies neemt ze je mee, met haar kalme en rustige stem. Dit zorgt direct voor innerlijke rust.”

Tamara, yin yoga

“Marley vond het elke keer weer fijn om bij je te komen. Het was dan even een uurtje haar wereld. Ze kwam altijd vrolijk en vol plannen bij je vandaan. Inspirerend!”

Moeder van Marley (7 jaar)