Telefonisch contact 

Heb je een vraag over de opvoeding van je kind, een moeilijke situatie op je werk, een probleem in je familie of een andere vraag? Laat je dan via telefoon begeleiden. Dit kan een waardevolle aanvulling zijn op het online programma dat je volgt of ter vervanging zijn van een face-to-face gesprek.

Contact via telefoon kan je helpen wanneer je ergens vastloopt en een steuntje in de rug kunt gebruiken. Dit kan op elk gewenst tijdstip in overleg. Direct toepasbare, eerlijke feedback zorgt voor een nieuwe richting.

E-mail consult

Wil je sparren over de patronen in je relatie, het probleemgedrag van je kind, je gezondheid of ergens anders over? Via een e-mail consult krijg je een analyse van je vraag en situatie, persoonlijke tips en advies van ons.  Ook stellen we je vragen die zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie en die je aan het denken zetten om zelf tot een oplossing te komen. En krijg je inspirerende opdrachten om in te passen in je eigen leven.

Videobellen

Wil je live in contact komen met één van de zusjes? Plan dan een consult in m.b.v. videobellen met Holistisch Levenscoach Wanda of Holistisch (Kinder)coach Myra. In lijn met jouw vraag of behoefte begeleiden we jou naar meer bewustwording én reiken je tools aan waar je direct mee aan de slag kunt.

Er wordt eerst kennisgemaakt, dan is er ruimte om je situatie en vragen toe te lichten en vervolgens zullen er vragen gesteld worden om jouw situatie helder te krijgen. Je wordt geprikkeld en geïnspireerd om met nieuwe inzichten zelf weer verder te kunnen.  Altijd eerlijk, met warmte en zonder oordeel.

Neem contact met ons op

Wil je graag weten of innermoodz past bij jou en je situatie? Of wil je nader kennismaken om te kijken hoe wij jou kunnen helpen? Aarzel niet en neem gerust contact op! 

We zijn dagelijks telefonisch te bereiken op nummer 085 – 1303437 van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Of neem contact op via ons contactformulier hiernaast.