Waarom innermoodz?

Al langer geleden hadden we een plan. Met een helder beeld voor ogen hoe het er uit zou zien. Dit was in de tijd dat we elkaar terugvonden en met een rotsvast vertrouwen beloofden elkaar nooit meer uit het oog te verliezen.

Toen was er die droom. Die individueel begon, vanuit de liefde voor onszelf, waardoor we beiden ontdekten dat we een andere weg moesten inslaan. Die ieder van ons bracht bij het opzetten van een eigen bedrijf. Waarin we onze persoonlijke ervaringen, eigen identiteit en ons levensverhaal konden delen. En onze kwaliteiten konden omzetten naar individuele begeleiding aan anderen. Zo ontstond innerkidz, opgericht door Myra en innervibez, opgericht door Wanda.

We voelden allebei: er is meer!

Onze droom bracht ons weer samen. En we wisten meteen: dit verhaal willen we delen met de wereld. En nog belangrijker: er anderen mee helpen die net als wij tegen hetzelfde aanlopen. Afzonderlijk van elkaar bouwden we vier jaar lang met passie en plezier aan ons eigen bedrijf, totdat de tijd rijp was om onze krachten te bundelen. Met onze verschillen in karakters, diversiteit aan talenten en hetzelfde gepassioneerde hart, viel alles op zijn plek. En werd onze grootste droom werkelijkheid: een gezamenlijk bedrijf met de naam innermoodz!

De bedrijven innerkidz en innervibez zijn geïntegreerd binnen innermoodz.


Innerkidz helpt ouders en kinderen bewust en ontspannen te leven in verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen. Kinderen leren luisteren naar hun binnenste en eigen kwaliteiten inzetten, waardoor ze ook in moeilijke omstandigheden stevig blijven staan. Ouders kunnen rekenen op meer bewustwording en ondersteuning in het doorvoeren van gewenste veranderingen.

Myra neemt je mee in de wereld van je kind. Met haar invoelend vermogen, creativiteit, verbindende kwaliteiten en liefdevolle aanpak, vertaalt zij wat er leeft bij je kind. Zo wordt duidelijk wat je kind nodig heeft om weer in balans te komen en  wordt rust en harmonie teruggebracht in je gezin.

Holistisch (Kinder)coach Myra:

“Kinderen brengen geluk en plezier in mijn leven. Op de eerste plaats mijn eigen zoon (2007) en dochter (2010). Met hun komst ontdekte ik de kracht van onvoorwaardelijke liefde dat ervoor zorgt dat je het beste wil voor je kind, onder alle omstandigheden. Door verborgen boodschappen via hun wijze spiegeltjes, leer ik van mijn kinderen kwetsbaar te zijn en jezelf te laten zien gewoon zoals je bent. 

Met de kinderen die ik ontmoet als kindercoach ga ik op reis. Vanuit veiligheid en vertrouwen mag ik mee in hun ontdekkingstocht op zoek naar de antwoorden in henzelf. Hun puurheid, veerkracht en oneindige fantasie fascineren en inspireren mij. In mijn begeleiding maak ik dankbaar gebruik van deze eigen wijsheid om samen tot oplossingen te komen.

Ouders help ik de weg (terug) te vinden naar ontspannen ouderschap. Door nieuwe inzichten in het gedrag van je kind en handvatten bij het opvoeden. Maar ook door je eigen IK te (her)ontdekken en je behoeftes en wensen te integreren in de opvoeding. Je ware zelf omarmen is de basis om vanuit bewustwording en (zelf)liefde te kunnen voorleven.”

Specialismen Myra: kinder-, ouder- en gezinscoaching, psycho-educatie, holistisch (kinder)therapie, systemisch werk, scheidingsspecialist, hoogsensitiviteit.


Innervibez staat voor yoga en vitaliteit en helpt je om je lichaam en gezondheid te verbeteren. Yoga bij innervibez
is meer dan alleen het fysiek uitvoeren van oefeningen op de yogamat. Er wordt gekeken naar de gehele mens als
onderdeel van de natuur en er is geen standaard aanpak die voor veel mensen geldt. Ieder mens is uniek en heeft
persoonlijke begeleiding nodig als het gaat om je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Wanda laat je op haar doortastende manier kennismaken met vele vormen van yoga. Met haar enthousiasme,
warmte, daadkracht en ongeremde passie voor alles wat leeft, brengt zij lichaam en gezondheid in balans en krijgt
vitaliteit een heel nieuwe beleving. 

Holistisch Levenscoach Wanda:

“Mijn naam is Wanda Bolck en ik noem mezelf ook wel energiebewaker. Van jongs af aan was ik een avonturier. Ik ontdekte in mezelf een doorzetter en een dromer en mijn natuurlijke interesse in mens en natuur liep als een rode draad door mijn bezigheden. De natuur heeft altijd een belangrijke plaats gehad in mijn leven en ik ben bekend met de rust die het me kan geven. Door in verbinding te staan met mezelf en de natuur blijf ik letterlijk en figuurlijk met beide benen op de grond en geef ik mezelf rust en ontspanning.

In mijn begeleiding maak ik dankbaar gebruik van de natuur en diverse vormen van yoga. Yoga is veelal bekend in de Westerse wereld vanwege het fysieke aspect ervan en juist in mijn begeleiding laat ik ook yoga van een andere kant zien. Ik vind het fijn dat ik mijn kijk op yoga met je kan delen. In alles wat ik doe word je fysiek uitgedaagd door niet alleen actief of passief aan de gang te gaan, maar ook door met je aandacht naar binnen te keren om een meditatief en mogelijk spiritueel pad te volgen. De vormen van yoga waarin ik opgeleid ben zijn: hatha yoga, Ashtanga yoga, yin yoga, restorative en yoga nidra.

Niet alleen groei ik zelf door mijn eigen yoga practices, de lessen en de individuele natuurcoaching die ik geef, ook heb ik nu de mogelijkheid om anderen te begeleiden naar een betere balans tussen in- en ontspanning. Door het regelmatig beoefenen van yoga zul je groeien op fysiek vlak. Ook zul je als mens bewustzijn en innerlijke groei ervaren.”

Specialismen Wanda: energiebewaker, yoga-docente, wandelcoaching, bewegingstherapie, holistische leefstijl, hoogsensitiviteit.