Moodz Membership: hoe werkt het?

Innermoodz biedt maatwerk begeleiding die zich richt op jezelf & anderen, kind & gezin en lichaam & gezondheid. Wij reiken tools aan die zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Met het Moodz Membership krijg je online toegang tot tal van praktische, inspirerende en interessante tips, video’s, downloads en leuke extra’s. De minimale duur van het Moodz Membership is drie maanden. Veranderingen hebben namelijk gemiddeld drie maanden nodig om effect te hebben. 

In het schema hiernaast vind je alle voordelen van het Moodz Membership op een rij en hieronder zie je in duidelijke stappen uitgelegd wat je kunt verwachten. Direct aan de slag? Doe de online intake makkelijk en snel. 

Het intakeformulier en de kennismaking zijn geheel vrijblijvend. Zo zit je nergens aan vast, maar krijg je wel advies op maat. Invullen duurt slechts een paar minuutjes.

Speciale feestmaandactie

Word nu Moodz Member en ontvang 1 maand extra cadeau!  Deze actie loopt tot en met 31 december 2018.

INHOUD
v.a. €53 p/mnd
Kennismaking m.b.v. videobellen
Vijf sleutels tot een betere verbinding
15% korting op Moodz Coaching naar keuze
Doelgericht programma afgestemd op jouw behoefte
Toegang tot inspirerende online leer- en werk omgeving
Professionele begeleiding van twee ervaringsdeskundigen
Diverse modules met persoonlijke video's en verhalen
Praktische, toegankelijke oefeningen en opdrachten
Interssante tips om direct toe te passen
Handige downloads en leuke extra's
NAAR DE INTAKE!

   Meld je bij ons aan

Vul het online intakeformulier volledig in en klik op verzenden.  Zo krijgen wij een eerste indruk van jou en je hulpvraag. Bovendien heb jij zelf op deze manier direct meer inzicht in je eigen situatie.

  Wij nemen contact op

Als jouw intake is ontvangen, nemen wij contact met je op voor een online kennismaking. In dit videogesprek bekijken we wat jij nodig hebt en waar innermoodz kan ondersteunen in jouw leven.

  Kies je programma

Als je besluit jouw reis bij ons te starten word je Moodz Member. Dit membership is 3 maanden geldig. Je kiest op welk gebied je geholpen wilt worden en je start meteen met de online begeleiding.

 Alles onder één dak

Met je Moodz Membership heb je toegang tot de digitale leer- en werkomgeving. Daar vind je opdrachten, video’s, oefeningen, leuke extra’s en kortingen op diverse vormen van  begeleiding.

Overzicht programma's


JEZELF & ANDEREN

Loop jij vast in jezelf of in je relatie(s)? Stap voor stap begeleiden we je naar innerlijke tevredenheid en warme, vervullende relaties.

ONTDEK PROGRAMMA'S


KIND & GEZIN

Meer rust en harmonie ervaren binnen je gezin? Onze begeleiding helpt je om zelfverzekerd en met liefde en geduld in contact te staan met je kind.

ONTDEK PROGRAMMA'S


LICHAAM & GEZONDHEID

De balans vinden tussen in-en ontspanning? Dan is yoga de perfecte manier. Leer wat yoga is, welke vormen er zijn en wat het voor je kan doen.

ONTDEK PROGRAMMA'S

Moodz Coaching: welke begeleiding kan ik kiezen?

Loop je vast in je relatie, met je kind, je gezondheid of op ander gebied? Wil je een frisse kijk op jouw situatie en praktische ondersteuning? Dan is er Moodz Coaching. Samen met Energiebewaker en Vitaliteitscoach Wanda ga je de helende natuur in en ontdek je de kracht van wandelcoaching. Als Gezinscoach en Holistisch Therapeut helpt Myra de verbinding met je kind te versterken en meer rust en harmonie te creëren in jouw gezin. Liever vanuit huis  afstemmen op persoonlijke vraagstukken? Dan is er coaching op afstand. Zo is er altijd ondersteuning die aansluit bij jouw wensen.

Kinder- , ouder- en gezinscoaching

Het ouderschap is een prachtig geschenk. We willen graag liefdevolle ouders zijn en ons kind zo goed mogelijk begeleiden op zijn/haar levenspad. Dit verloopt niet altijd vlekkeloos. Misschien heeft je kind moeite met een verhuizing, scheiding of het overlijden van een dierbare? Of vertelt de leerkracht dat het op school niet goed loopt? Laat je kind ineens ander gedrag zien? Of heeft je kind last van prikkels om zich heen?

Wanneer je kind op moeilijkheden stuit, raakt je dat als ouder. Misschien heb je al van alles geprobeerd om je kind te helpen of heb je juist even geen idee hoe hiermee om te gaan. Middels kindercoaching, oudercoaching en gezinscoaching kijken we graag mee met jou en je kind om te zien wat nodig is om weer vooruit te komen. Samen onderzoeken we waar knelpunten liggen en wat de gewenste verandering is.

Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar en hun ouders zijn van harte welkom bij innermoodz. Er is geen verwijzing voor nodig en is een passend alternatief wanneer jeugdzorg of een kinderpsycholoog niet direct nodig zijn. Neem bij vragen gerust contact op, we bekijken samen wat nodig is.

Wandelcoaching

Heb je behoefte aan ruimte en wil je kennismaken met de helende kracht van de natuur? Kies dan voor wandelcoaching. Je komt weer met beide benen op de grond te staan en geeft lucht aan zaken die aandacht nodig hebben. Het is heel fijn om te praten zonder iemand direct in de ogen aan te kijken. Hierdoor, en door een inspirerende omgeving, kom je sneller tot de kern. De natuur wordt betrokken bij de begeleiding en er wordt afgestemd op wat er op dat moment nodig is.

Deze individuele wandeling zorgt voor ontspanning van lichaam & geest. Je wordt je bewust van de natuurlijke omgeving waardoor je beter in verbinding komt te staan met jezelf en je lichaam.

Door het toepassen van creatieve werkvormen, meditaties, het verwoorden van affirmaties en het vinden van krachtbronnen in jezelf en de natuur zullen wij jou ondersteunen in het vinden van antwoord (en) op je hulpvraag.

Coaching op afstand

Wil je graag ondersteuning vanuit huis? Ook op afstand kunnen we jou begeleiden via telefoon, e-mail en videobellen. Zo is er altijd dat steuntje in de rug wanneer je hulp nodig hebt. Om de verschillende contactmomenten met ons in te plannen werken we met een rittenkaart. Wat houdt dit in?

 • de rittenkaart heeft een tegoed van 8 ritten
 • 1 rit bestaat uit 15 minuten contact
 • 1 mail is 15 minuten
 • de geldigheidsduur is 3 maanden

Stel je hebt een videogesprek van 1 uur, dan gaan er 4 ritten van je kaart af. Daarna heb je nog contact via e-mail, dat kost je 1 rit extra. In totaal gaan er 5 ritten van je kaart af en heb je 3 ritten over om nog te besteden. Zo heb je altijd ruimte om een contactmoment in te plannen wanneer je wilt!

Overzicht coaching

KINDER- EN OUDERCOACHING

 • Intakegesprek met ouders en kind van 1 uur
 • 5 sessies van 1 uur, te verdelen over ouder en kind
 • Eindevaluatie, 1 uur

Prijs: €525

JA, DAT WIL IK!

GEZINSCOACHING

 • Intakegesprek met het gezin, 1,5 uur
 • 2 sessies gezinscoaching van 1,5 uur
 • Eindevaluatie, 1,5 uur

Prijs: €450

JA, DAT WIL IK!

WANDELCOACHING

 • Kennismakingswandeling van 1 uur
 • 3 sessies van 1 uur, in de natuur
 • Afrondingssessie in de natuur

Prijs: €375

JA, DAT WIL IK!

COACHING OP AFSTAND

 • Rittenkaart op basis van 8 ritten
 • Telefoon, e-mail en videobellen
 • 3 maanden geldig

Prijs: €150

JA, DAT WIL IK!

Moodz Academy: wat kan ik verwachten?

Binnen de Moodz Academy kun je verschillende learnings volgen. In deze interactieve learnings krijg je in een selecte groep onder deskundig advies on- en offline begeleiding. We werken in kleine groepen van 5 tot 8 deelnemers; dit verschilt per learning. In groepsverband komen we op vastgestelde dagen twee uur bij elkaar. Deze inspiratiedagen worden ondersteund door een online werkboek in onze digitale leeromgeving. Je behoudt onbeperkt toegang tot de online modules behorende bij de learning. We bieden steeds nieuwe learnings aan, hou onze website in de gaten voor het overzicht. 

Yoga learning

Bij deze learning zul je ervaren dat yoga veel meer is dan 1 tot 2 uur in de week oefeningen uitvoeren op de mat. Yoga gaat over de verbinding tussen lichaam en geest. Dat is dan ook hetgeen waar we in deze 12 weken aan gaan werken. Je wordt volledig aan de hand meegenomen op het gebied van lichaamsbewustzijn, technieken om jezelf en de mogelijkheden in je lichaam te ontdekken en je krijgt een beter besef van in- en ontspanning.

Scheidings-learning

Deze learning zorgt voor bewustwording zodat je weet wat je kunt doen om het verlies, de veranderingen en alle emoties in goede banen te leiden in de periode voor, tijdens en na de scheiding. Bovendien krijg je verhelderende inzichten en praktische tools om de negatieve gevolgen van de scheiding voor je kind te beperken. Dit laat je al je blinde vlekken inzien, zelfs als je goed uit elkaar gaat met de beste intenties voor je kind. 

Overzicht learnings

Praktische informatie

Start medio februari 2019. Bij interesse stuur een mail naar contact@innermoodz.nl

Van 10.00 tot 12.00 uur

Locatie volgt z.s.m.

€280 inclusief online werkboek, (creatieve) opdrachten en werkboek voor je kind.

6 – wekelijkse scheidings-learning

Heb je behoefte aan praktische en doelgerichte ondersteuning tijdens je scheiding? Wil je weten hoe je voor jezelf kunt zorgen en tegelijkertijd je kind de steun kan geven die het nodig heeft? Hoe je de rollercoaster aan emoties het hoofd kunt bieden en deel je dit graag met anderen?

Met 4 andere deelnemers werk je toe naar een nieuwe, hoopvolle toekomst. Je krijgt meerdere tools aangereikt om grip op je situatie te krijgen en je leven weer op de rit te zetten. Al sneller dan je denkt zal je zelfvertrouwen groeien en je energie toenemen.

Je ontdekt waardevolle inzichten uit de praktijk door ervaringen van andere ouders die in een scheidingssituatie zitten. Tijdens de inspiratiedagen is er alle tijd en ruimte om je eigen verhaal te vertellen en van anderen te horen waar zij tegenaan lopen. Gedeelde smart is halve smart.

Deze learning is heel geschikt als je hebt besloten te gaan scheiden, maar ook zeer bruikbaar als je al gescheiden bent of er nog middenin zit. 

JA, IK DOE GRAAG MEE!

Praktische informatie

Van 10.00 tot 12.00 uur

Omgeving Utrecht. Definitieve adres volgt via de mail.

€460 inclusief gebruik van materialen, online werkboek en diverse yoga-, meditatie- en ademhalingsoefeningen.

12 – wekelijkse yoga learning

Heb je altijd al graag vanuit huis een eigen yoga practice neer willen zetten maar weet je niet waar je moet beginnen? Raak je verdwaald door alle vormen en stijlen van yoga? Voel je de behoefte om meer rust en ontspanning te ervaren op een laagdrempelige manier?

In deze 12 – wekelijkse yoga learning ga je, met minimaal 5 maximaal 8 deelnemers, aan de slag met diverse yoga-, meditatie- en ademhalingsoefeningen. Door verschillende vormen van yoga te ervaren ontdek je welke vorm jou past. Van daaruit werk je stap voor stap toe naar een persoonlijke practice die je vanuit huis in jouw eigen tijd en tempo kunt uitvoeren.

Je krijgt alle benodigde begeleiding, maar ook de tijd en ruimte om de facetten van yoga onderdeel van je dagelijkse leven uit te laten maken. Het enige wat jij hoeft mee te brengen zijn geduld en humor. Deze learning is voor zowel beginners als gevorderden die graag een breder besef van yoga en hun eigen lichaam willen krijgen.

JA, IK DOE GRAAG MEE!

innermoodz is erkend door en aangesloten bij: