Hoe is jouw beleving?

We zijn benieuwd wat jij hebt ontdekt tijdens het lezen van de sleutels. Wat zijn de grootste overwinningen op jezelf? En welk gevoel levert dat op? Welke veranderingen heb jij doorgemaakt? We hopen dat je bovenal veel plezier hebt beleefd aan de gratis sleutels en dat je onze tips en tools kunt gaan toepassen om meer in verbinding te staan met jezelf en je omgeving. Het heeft je mogelijk geïnspireerd om diep in jezelf te kijken en eerlijk te zijn, te zien waar blinde vlekken zitten en daar iets mee te doen.

Verandering in stapjes

Zo heb je het misschien wel aangedurfd om te kijken in de wijze spiegeltjes van onze kinderen, één van de moeilijkste opdrachten van het ouderschap. Of ben je anders gaan aankijken tegen je aanhoudende lichamelijke klachten om zo te achterhalen wat werkelijk aandacht verdient in jouw leven. Wellicht is het contact met je naasten al aan het veranderen omdat je veel bewuster bent gaan luisteren en communiceren met de ander en breng je meer tijd door met jezelf in de natuur of in stilte. Hoe dan ook…weet dat verandering altijd in stapjes gaat. Gun jezelf de tijd om bestaande patronen te veranderen en je steeds bewuster te worden van jezelf en je behoeften. 

Ontdekken en ervaren wat dit voor jou betekent?

Doe de moodz scan! Een persoonlijke APK die jou en je leven onder de loep neemt. Zodat je precies weet en voelt waar het knelt. We zoomen in op de 5 belangrijkste niveaus in jouw leven en geven oefeningen voor ontspanning en creativiteit. Hoe we dit doen? We zetten onze eigen hoogsensitiviteit in gecombineerd met onze opgedane kennis en ervaringen. Mede door ons heldervoelend vermogen en sterk ontwikkeld innerlijk weten kunnen wij moeiteloos analyseren hoe je ervoor staat en geven je aanbevelingen voor herstel. Zo helpen we jou gericht op weg naar meer bewustwording, ontspanning en balans.